Image
image
image
image


Cursussen


Reiki cursussen worden enkele keren per jaar gegeven maar niet door mijzelf. Het is voor iedereen mogelijk om de grondbeginselen van Reiki te leren. Daarna wijst de weg zich van zelf in hoeverre je je hierin wilt gaan bekwamen.
Een Reikicursus bestaat uit een dag theorie en een dag praktijk. Normaal gesproken worden de cursussen gegeven in (de buurt van) Wezep op de Veluwe. Afhankelijk van het aantal mensen zou een cursus ook bij jou in de buurt kunnen worden gehouden.

Ook indien je elders al Reiki hebt geleerd, ben je natuurlijk van harte welkom. De werkwijze kan misschien wat afwijken van wat je gewend was maar natuurlijk wordt je daarbij begeleid.

Verder worden er regelmatig Reiki-shares (bijeenkomsten) gehouden waar je de gelegenheid krijgt om behandelingen te geven en te ontvangen en je eigen ervaringen uit te wisselen.

Cursusniveaus:
Reiki 1 :jezelf en anderen behandelen
Reiki 2 :symbolen, afstandsbehandeling, ontwikkeling intu´tie
Reiki 3 (Master) :Master symbool, entiteiten
Reiki 4 (Master Teacher) :inwijdingen, neutraliseren zwarte magie

Het is ook mogelijk om je te bekwamen in andere disciplines zoals pendeldiagnose, ontwikkeling van je psychische bewustzijn, transcenderen van entiteiten en transmutatie, werken met kristallen, psychometrie enz.

Uitgebreidere informatie hierover vind je op de volgende site (Engels):
www.siamreiki.com/siam-reiki-9-levels.html.


Cursustijden:

Momenteel staan er geen cursussen gepland.

image


image
image
image